Wordfeud aantal letters s

Geplaatst op: 11.01.2021

Iemand vanavond zin? Als eerste app stond Anrgybirds erop en als tweede Wordfreud! Update: het woordenboek is aangepast begin oktober.

Is dat een andere spelvariant? Pc wordt bij mij nou weer niet goedgekeurd, zoals wel meer goede nederlandse woorden. Zodra jij aan de beurt bent krijg je mits ingeschakeld een Push bericht. Nou ja….. Kees B. Maak een screenshot van je spelbord, open WordBreaker en de beste zetten worden voor je op een rijtje gezet.

Twijfel niet en leg het woord met een C direct neer. Arjan on 30 apr at am. Niet te geloven. Met het eerste woord. Woorden met de Q zijn nog lastiger geworden nu. Ruil je omdat het niet anders kan, of aan het begin. Nico on 09 okt at am, wordfeud aantal letters s.

De verdeling is terug te vinden bij de speluitleg. Wat betekent dat toch allemaal?
  • Wat betekent dit?
  • Ik kon helaas geen schermafdruk maken, woord niet onthouden maar de punten natuurlijk wel!

Weet jij het antwoord?

De afkortingen die voorheen wel geaccepteerd werden en nu niet meer zijn Uit het woordenboek gehaald.. Joost on 21 nov at pm. Tekstschrijver Tim on 15 sep at am. Of moet je dan toch kiezen voor het woord met de meeste punten? Nadat ik aangegeven had hierop geen antwoord te geven werd het spel opgegeven.

Een lijst van door de Scrabblebond goedgekeurde woorden vind je hier. Ik dacht wel, ook veel cheaters tegenwoordig, maar ik kreeg gewoon een tegenzet van 7 points.

Zeer frustrerend, ben je zeker dat DO en MI niet mogen! En hoya had ik ook nog nooit van gehoord. Bjrn on 28 sep at pm. Ik vind het ook super, wordfeud aantal letters s.

Twittert mee

Heb de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. De verdeling is terug te vinden bij de speluitleg. Kip on 26 okt at am. Alleen maar medeklinkers bijvoorbeeld.

Bovendien moet je altijd een zet verder denken: langere woorden openen meer mogelijkheden voor de tegenstander. Het woord bevat naast de letter Wordfeud aantal letters s makkelijk te gebruiken letters die je veelal op je plankje krijgt. Met een hi-score lijst van de deelnemers. Ronduit irritant is het verder dat WF het niet heeft op verkleinwoordjes met een s erachter dotje is wel goed, dotjes niet.

Als iedereen WF nu eens een mailtje stuurt dat de programmeurs eens moeten kat ineens kwijlen met de Scrabblebond, dan komt dat vast ooit nog goed, wordfeud aantal letters s.

Tabel met alle woorden die een P bevatten.

Voeg me maar toe als je zin hebt, mijn WF naam is manonkos. Hoezo niet netjes om te cheaten? Carola Janssen on 26 aug at pm. Eerder noorman ook niet of amuze groet. Om de chatfunctie op mijn android telefoon te gebruiken, moet ik even op de naam drukken en dit iets langer ingedrukt houden.

  • Dat is een van de weinige nog werkende apps waarmee je automatisch de beste zet kunt laten bepalen.
  • WordBreaker is beschikbaar op iOS en Android.
  • Rens on 29 jun at pm.
  • Visjes WeBlog on 10 okt at pm.

Arnold Veenhoff on 15 feb at recept ouderwets stoofvlees. Arjen on 22 sep at am. Het alternatief is immers dat je dan een aantal beurten achter elkaar met een hele rij slechte stenen zit waar je nauwelijks wat mee kunt. Aanmelden met e-mail en … spelen maar!!. AHiepie on 12 mrt at pm. Leer daarvoor echter eerst de simpelste korte woorden met Wordfeud aantal letters s, Y en X uit je hoofd.

FredSmit73 on 07 dec at pm?

Ik heb een nieuwe iphone 4 aangeschaft die draait op Ios5. Rare jongens, die wordfeudscheidsrechters. Logisch toch?!?!?!? MaSt68 on 19 jan at am.

In de tips staat o? Prachtig spel. Wat vinden jullie van een opening van punten bij een openings woord.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws