Ziggo certificaat android 7

Geplaatst op: 12.01.2021

Ziggo zal diens ontwikkelaars toch echt weer eens op cursus moeten sturen Lid geworden 18 sep Berichten

Klik op  Log in   om Mijn Zigg o te openen in een nieuw venster. Android Of je gebruikt een verbinding zonder 't certificaat die dan niet privé is. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Een voor wifi geschikt toestel bijvoorbeeld een laptop, smartphone of tablet. Gebruikersnaam of e-mail. Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden Ziggo Community.

Eerste keer. Ja Nee. Dit ging trouwens allemaal zonder problemen. Super dat je deze info deelt en zo anderen verder helpt. Samsung Android Je gebruikt een verouderde webbrowser.

Vraag ze opnieuw op.
  • Na zoeken op de Ziggo site blijken er twee verschillende certificaten te zijn: - WifiSpots certificaat Ziggo Android en Windows. Onder Instellingen en dan vervolgens Beveiligingen kan dat.
  • Geen idee of je voor android 7 een ander certificaat nodig hebt.

Kies je Android-versie

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Mooi dat het werkt en altijd goed dat mensen de oplossing hier plaatsten.

Selecteer je apparaat. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Install the app.

Deel: E-mail Deel koppeling. Mooi dat het werkt en altijd goed dat mensen de oplossing hier plaatsten. Maak een account aan en doe mee. Als ik gebruikers aan tik blijft dit leeg. Vul bij Wachtwoord je Wifispots wachtwoord in.

Kies het merk of besturingssysteem van je apparaat

Emi,Als het goed begrijp moet ik dus mijn eigen adressen die ik dus zelf heb gemaakt verwijderen?? Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Log in. Maar mijn eigen adressen werken perfect ,alleen kan ik het Wifi hotspot adres niet installeren!

Ik heb het certificaat bij de Samsung Android 7 smartphone maar gedownload en deze deed het dus wel. Selecteer het certificaat wat je wilt verwijderen. Ook zonder certificaat werkt het niet! Powered by inSided. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen, ziggo certificaat android 7.

Registreren

Wifispots kun je het best gebruiken buiten de deur. Waar is mijn discussie gebleven??? Nieuwste: Aarie25 Vandaag om Bijvoorbeeld bij vrienden thuis, bij een klant op kantoor of in het winkelcentrum.

Ik zag dat er in meerdere draadjes aangeraden wordt om te proberen verbinding te maken zonder certificaat en ondanks dat ik dat niet wil gebruiken i. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Windows 7. Wat is je postcode. We sturen je een e-mail met ziggo certificaat android 7 gebruikersnaam en een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ook heb ik ingelogd op een andere locatie dus niet thuis zodat je geen last hebt van je eigen modem. Registreren Heb je al een account?

Samsung Android 4. Scroll naar Vertrouwde Aanmeldgegevens en selecteer Gebruiker. Heb je al een account? Powered by inSided.

Vraag niet allen een baan om het mogelijk te maken dat het werkt, maar ook een baan om een meer klantvriendelijke gebruiksaanwijzing te maken! Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Ik heb al twee jaar een Huawei Nexus P6, ziggo certificaat android 7.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws