Achters groepen huilen niet liedje

Geplaatst op: 16.12.2020

En dat vond Akkie heel erg leuk. Maar dan staan ze in de lift waar ook een verpleegster aanwezig is.

Dus vroeg hij het aan Elise. Toen zegt joep iets wat Akkie heel erg boos maakt. En zei dat de eerste kuur niet goed is gelukt. En komt daar op een idee. Willen ze Akkie verwelkomen maar ze wisten niet hoe. Anders werd het te druk. Als ze de achter tuin in loopt ziet ze dat er niemand beneden is.

Daar na gingen ze nog een ander liedje zingen. Toen ze dat door had dat het echt was kon ze het niet geloven. Kwam Elise binnen want ze was helemaal vergeten dat ze bij Akkie zou gaan lunchen dus loopt ze bij Akkie de achtertuin binnen en ze komt binnen en ze gaat naar haar moeder toe die ziet er opgewonden uit?

Maar voordat Elise kon antwoorden was hij al weg. Akkie is paar minuten geleden Gestorven in de handen van haar ouders, achters groepen huilen niet liedje.

Maar dan gaat akkie’s moeder en Juf Ina naar de koffie kamer. Daar na gingen ze nog een ander liedje zingen. Tijdens het gesprek had ze een speciaal idee gekregen. Dan komt Juf Ina de klas binnen en zegt iets tegen Meester Henk. Als ze thuis komt staan haar ouders op Akkie te wachten. Juf Ina die net bezig was met de namen, van de dieren die in Australië leven op het bord te zetten.

Als ze aan gekomen zijn in het ziekenhuis vraagt ze af waarom ze daar naar toe moet! Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten.

Want ze willen meester Henk helemaal uit horen, achters groepen huilen niet liedje. Dan zwaait ze even naar Elise. De leerlingen schudden van niet. En vraagt waarom mag je niet op schoolkamp.

Andere persberichten van deze organisatie

Als ze bij het ziekenhuis zijn aangekomen ziet Akkie al dat ze een kamer hebben vrij gemaakt voor haar. Synopsis De stoere Akkie Hanna Obbeek zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Nu is Loes het zat, en zegt sorry Elise maar Akkie voelt zich niet lekker. Akkie is paar minuten geleden Gestorven in de handen van haar ouders.

Merken ze dat juf Ina een beetje vreemd gedraagt. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina Eva Van der Gucht klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale led lampen gu10 lidl het schooltoernooi.

By cloud9music. Hoofdstuk 9 Petten Als ze te horen krijgt dat Akkie weer naar huis mag. Achters groepen huilen niet liedje staat snors op en zegt achtste-groepers huilen niet. Daar hadden ze wat aan verandert want ze waren Akkie nog langen niet vergeten.

Latest Stories

Haar vader heeft het gehoord. Dus vroeg hij het aan Elise. Maar dan vraagt ze waar haar vader is en die zat aan de andere kant van haar bed. Intussen is ze op de Intensive Care beland. Verder werden ze ook niet lastig gevallen toen ze naar huis gingen.

Maar huisdieren zijn verboden in het ziekenhuis. Als ze in het parkje is ziet ze al dat joep al klaar staat om een appeltje te schillen! Verder werden ze ook niet lastig gevallen toen ze naar huis gingen. Maar achters groepen huilen niet liedje ze bij hun raam naar binnen kijkt. Maar dan gaat akkies moeder en Juf Ina naar de koffie kamer.

Hoofdstuk 2 Wraak Om twaalf uur ging het als een lopend vuurtje rond de school. Maar dan word akkie boos. De tekst beterschapskaart collega schudden van niet. En er is niemand die de kat kan verzorgen.

Navigatiemenu

Want haar man is hier ook dood gegaan. Hoofdstuk 13 Samen lachen en samen huilen Als meester Henk en de moeder van Akkie het eten serveren. Tijdens het gesprek had ze een speciaal idee gekregen. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina Eva Van der Gucht klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi.

Als het gesprek is afgelopen wordt de vader van Akkie boos. In mijn gedachte ben je heel dichtbij. Als ze achter het glas staan kunnen ze met elkaar communiceren via een intercom.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws