Bobine kapot symptomen scooter

Geplaatst op: 20.11.2020

Nou weet ik bijna zeker of het de stator is of de bobine. Wel vonk en toch niet aanslaan Achter carburateur slang naar luchtfilter losmaken en probeer te starten. Voor de hand liggende problemen Start de scooter niet?

Het is de bedoeling om een Kokusan te monteren. De beste en meest betrouwbare oplossing is inderdaad een Kokusan. Re: Re: bobine kapot??? Naar de inhoud springen J e hebt benzine in je tank en er zit geen water in je carburateur of benzinetank en toch wil je motorfiets niet starten dan wordt het tijd de rest te controleren.

Als die al kapot gaan is het door oververhitting of doorslag, en heel soms interne kortsluiting Kopen en monteren, van alleen liggen gaan ze echt niet kapot. Bougie kopen?

Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Afwijkingen kunnen veroorzaakt worden door een defecte accu of defecte gelijkrichter. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding! Ik vraag mij af of het aan de elektrische choke kan liggen. Slecht contact.

Vergelijkbare onderwerpen. Als een viercilinder niet wil starten dan is er vaak meer aan de hand dan een bougie die niet wil.
  • Het is de bedoeling dat we van de zomer naar Sinnsheim gaan en ga misschien wel met de 80cc. Volgens mij is de motoplatt niet begrenst, heb em eens in een getunde 50cc gemonteerd en draaide gewoon de
  • Reacties Weergaven 5K. Omdat de spoel van je ontsteking de condensator die in de cdi zit niet ver genoeg kan opladen, zodat de spanning niet hoog genoeg is om een krachtige vonk te veroorzaken.

Dus om zo maar even een bobine er op te zetten en het er weer te proberen is geen goede optie. Slecht contact. Bericht door PraatPaal » za dec 03, am en dat wordff zoeke, want volges mij zijn die nietmeer nieuw te krijgen of voor uber veel geld, en der zit ook verschil tussen OM en NM bobine toch?

Storingen verhelpen. Bericht door Tossie » ma dec 05, pm Ik heb allelei sproeiers al geprobeerd met luchtfilter prop en zonder. Ik ben geen monteur geweest die alleen maar onderdeeltjes vervangt.

  • Re: symptomen kapotte ontsteking lk Citeer 13 Bericht door erik de l » 08 apr , Heren bedankt voor de reacties. Met jou setup zou ik trouwens een binnenrotor nemen.
  • Wie kan mij helpen.

Van verminderde vliegwielwerking kan ik niets bespeuren. Zoek Geavanceerd zoeken…? Reisverslag: Stofhappen op de Stella Alpina. Ik heb de motor gelijk afgezet? Bericht door Tossie ma dec 05, pm.

In dit artikel proberen we je zo goed mogelijk op weg te helpen om het startprobleem weer te verhelpen.

Brandbaar mengsel

De oorzaak van startproblemen is bij een eencilinder vaak makkelijker op te sporen dan bij een motorfiets met meer cilinders. Ruud heeft een SP :S. Dus vervang hem alleen als ie stuk is. Het luchtfilter en luchtfilterhuis reinigen of het luchtfilter vervangen kan soms tot een oplossing leiden.

Ook als een scooter ingereden is adviseren wij om altijd de eerste 10 minuten niet voluit te rijden, dit om de motor rustig de kans te geven om op te warmen?

De accu zal na ongeveer 5 dagen leeg zijn of leger zijn. Originally posted by Race Monster Wat cdi kan het niet bijhouden, Tuurlijk kan die dat wel, bobine kapot symptomen scooter. Start nu en controleer of de bougie vonkt. Prijzen onder voorbehoud voor fouten en wijzigen. Thread starter cris Start date 26 November Het is dan zaak dat je je zoek tocht bij de accu begint.

Eén gedachte over “2: De motorfiets en start problemen”

Van mij zou het iig wat zwaarder mogen zijn. Het beste is het als je eerst controleert of de massa van de motorfiets wel massa is door een testlampje op de pluspool van de accu te plaatsen. Tjerry , foto van de GS Je kunt niet elektrisch starten, geen verlichting enz.

De scooter zal anders niet starten door de beveiliging. Als de bougie wel vonkt dan weet je zo goed als zeker dat je geen elektrisch probleem hebt. Brandstof check : Trek de benzineslang los van de carburateur om te zien bobine kapot symptomen scooter er benzine uitkomt. Bericht door Tossie vr dec 02, zodat de spanning niet hoog genoeg is om een krachtige vonk te veroorzaken. Erg belangrijk bij de eerste buurt is om de olie te verversen, pm, controleer of alle bouten en moeren nog goed vastzitten!

Slecht contact. Omdat de spoel van je ontsteking de condensator die in de cdi zit niet ver genoeg kan opladen. In accu bak, bobine kapot symptomen scooter.

Volgens mij kan het daar dus niet aan liggen. Hierover meer in een ander artikel. Dit betekent dat de verhouding tussen brandstof en zuurstof niet goed is waardoor het niet met behulp van een vonk van de bougie tot ontploffing gebracht kan worden.

Technische gegevens Klepspeling koud in en uit 0. Scooter start niet. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws