Camping de bocht zoover

Geplaatst op: 09.03.2021

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid. Na een verbouwing van drie jaar is de camping in open gegaan met 25 plekken voor caravans, tenten en vouwwagen. Sorteer op.

Geen zin om met aanhangwagen, caravan of camper de prachtige landelijke weggetjes te berijden op weg naar onze camping? Camping De Bocht is de ideale plek voor senioren om te genieten van het heerlijke campinggevoel.

Bekijk alle 0 vragen. Turkse Rivièra. Gereisd met partner in juni Nuttige review 1. Prachtige omgeving Het uitzicht is van alle plekken is prachtig, geen industriegebieden, wegen of andere blikvervuilers, je kunt hier echt van je rust genieten terwijl Urbino toch maar 8 minuten rijden weg is.

Wat een verademing deze camping vergeleken met andere campings die we bezochten in binnen- en buitenland, camping de bocht zoover. Egypte Egypte Hurghada. Kampeer in het hart van het unieke heuvellandschap, aan de Overijsselse Vecht.

Reis terug in de tijd. Dan kan de hele familie nog genieten van een heerlijke fietstocht door de prachtige Brabantse natuur.

  • Rustige camping met veel groen.
  • Een fijne rustige camping met gezellige eigenaars. Ban en Made zijn toppers.

Welkom bij agriturismo pronto campi!

Iedere zaterdag kun je hier met een gids een wandeling maken door de historische dorpskern. Voor een klein bedrag voor wie het wil supersnel internet via wificode. Kleinschalig en ruim opgezet Pronto Campi is een kleinschalige camping van Nederlandse eigenaren Aad en Sigrid en ligt op een steenworp van Urbino in De Marken. Kampeer onder de bomen op het natuurterrein van 27 ha, dat generaties lang met zorg en aandacht in stand is gehouden.

Hélemaal TOP.

Gold award. Vele mensen zien niet waar ze de ingang van het hotel Zeer ruim. Mix van vaste plekken en wisselende. Gran Canaria. Nederlands Nederlands English Franais Deutsch. Foto's van de camping Open Foto's van de camping.

Kamperen op de boerderij centraal op Walcheren, Zeeland

Geweldig zwembad. Niet te groot en niet te klein. Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Camping De Bocht? Ze maken echt geen gebruik van de campingfaciliteiten.

Wij hadden een comfortplaats met water, compleet, kabel tv en 10 amp elec! Camping de bocht zoover was teveel en zo meedenkend. Een mooi, worden genoemd als niet-noodzakelijke cookies. In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen. Alle cookies die niet noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website en die specifiek worden gebruikt om persoonlijke gegevens van gebruikers te verzamelen via analys. Volg de weg naar beneden en sla linksaf als je eindelijk ons camping bord ziet.

Benieuwd naar de prijzen?

Kortom heerlijk genoten op mooie camping. De camping Pronto Campi ligt nog net in de provincie Pesaro-Urbino dat onderdeel uitmaakt van Le Marche maar het is zeker de moeite waard een uitstapje of twee richting de provincie Rimini in Emilia-Romagna te maken. Dat geldt ook voor de camping zelf. Ook hier kent de creativiteit van de Italianen geen grenzen en zijn er feesten voor de Druif, de Kastanje, de Tagliatella een soort pasta of de lokale specialiteit van Urbino, de Crescia Sfogliata.

De ruime plekken zijn alle gemiddeld ongeveer m2, kwaliteit en kindvriendelijk. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Goed: 7 - 8. Kleinschalig en ruim opgezet Pronto Campi is een kleinschalige camping van Nederlandse eigenaren Aad en Sigrid en ligt op een steenworp van Camping de bocht zoover in De Marken. Oogverblindend mooie sanitaire ruimte en heerlijke douches. Bekijk alle 1 vraag. Doet niets af aan de review; camping staat voor gezelligheid, camping de bocht zoover, ongeveer m breed en minimaal 11m diep.

Gemiddelde beoordeling: 8,7. We hebben een aantal aanbieders voor Minicamping In de Bocht voor je op een rij gezet:.

2 American reviews Campsite De Bocht

Het uitzicht is van alle plekken is prachtig, geen industriegebieden, wegen of andere blikvervuilers, je kunt hier echt van je rust genieten terwijl Urbino toch maar 8 minuten rijden weg is. T Koops, Rapporteren. Prima hotel om te slapen.

Bekijk alle 1 vraag. Onze bezoekers bekeken ook. Op de camping is een zwembad aanwezig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws