Geen geluid op laptop acer

Geplaatst op: 10.01.2021

Het geluid is gedempt voor 1 programma Heb je in een enkel programma geen geluid, dan heb je dit waarschijnlijk alleen voor dit programma gedempt. Emi NCF Goeroe. De schakeloptie moet Aan staan.

Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het kan zijn dat de speakers wel aan staan, maar dat de geluiden van applicaties uit staan. Lid geworden 18 sep Berichten Hallo Aarie, goedemorgen! Als u geen tabblad met uitbreidingen ziet, dan worden configureerbare uitbreidingen niet door het audioapparaat ondersteund.

Als Windows geen nieuw stuurprogramma vindt, kunt u zoeken op de website van de fabrikant van het apparaat en deze instructies volgen.

Terwijl het filmpje wordt afgespeeld, klik je op het speakersymbool van je Acer laptop dat rechtsonder te vinden is. Lees hier de oplossing. Volg de instructies voor het voltooien van de update, geen geluid op laptop acer.

De 5 voordelen van koken welk rijbewijs voor auto met aanhanger inductie Koken op inductie is een elektrische manier van koken en dus heel anders dan koken op gas. Controleer of het geluid niet is gedempt en draai de volumeregeling omhoog.

Marjan75 zei:.

Weet jij het antwoord?

Ook wordt informatie over uw gebruik van de site met onze partners gedeeld voor social media, adverteren en analyse. Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen. Om het geluid te laten werken moet er een stuurprogramma zijn geïnstalleerd. Als opnieuw opstarten niet heeft geholpen, raadpleeg dan de volgende sectie voor meer probleemoplossing.

Als het niet duidelijk is welke stekker bij welke kabel hoort, neemt u contact op met de hardwarefabrikant of probeert u een voor een of de meest voor de hand liggende uitgangen werken. Deel: E-mail Deel koppeling. U kunt de probleemoplosser ook openen vanuit Geluidsinstellingen.

  • Probleem   Controle op spyware etc Nieuwste: Aarie25 Vandaag om Graag de exacte omschrijving welk Acer notebook jij hebt.
  • Aan de bar. Tegenwoordig heeft iedereen een druk schema en een overvolle agenda.

Er staat geen kruisje door de volumeknop, geen geluid op laptop acer. Als dat niet werkt, probeert u het audiostuurprogramma te verwijderen. Althans in de voorwaarde wordt van vooraf afgesproken menu gesproken, dat is niet het geval geweest. Ik heb een medion akoya MSM Selecteer vervolgens de pijl om een lijst te plotseling rode vlekken op onderbenen met audioapparaten die op uw computer zijn aangesloten.

Was deze informatie nuttig?

Ga naar Informatie over het oplossen van problemen met Windows updates. Stel hier jouw vraag. Start uw pc opnieuw op en controleer of het geluid goed werkt. Als u kabels en volume in orde zijn, raadpleegt u de volgende secties voor meer probleemoplossing.

Voor het plaatsen van sommige cookies hebben we echter wel je toestemming nodig? Als je bij stap 2 geen naam ziet van je luidspreker sla stap 3 dan over en ga direct naar stap 4 gewoon scannen en als het goed is moet de laptop de driver voor je luidspreker installeren? Laat je laptop dan eens nakijken door een professional en ga langs geen geluid op laptop acer een laptopreparatiebedrijf, geen geluid op laptop acer.

Start de computer opnieuw op en laat Windows de driver installeren. Fn en F8 daar kan je het geluid mee aan en uitzetten, staat in de beschrijving van Acer ook.

Vrageninfo

Een audiostuurprogramma terugdraaien Typ in het zoekvak op de taakbalk Apparaatbeheer en selecteer dit vervolgens in de resultaten. Ik heb alles al geprobeerd, apparaatbeheer driver update, zowel online als op computer, blue tooth speaker werkt wel.

Start de computer opnieuw op en laat Windows de driver installeren.

Abraham54 Guest. Windows parkeren breda centrum   Wachwoordherstelmedium Nieuwste: Veng Gisteren om Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen, geen geluid op laptop acer.

Iemand enige tips. Geluidsproblemen in Windows 10 oplossen Windows 10 Windows Meer Laat een reactie achter Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Geluid van de computer werkt niet. Selecteer de pijl naast Besturing voor geluid, video en spelletjes om dit onderdeel uit te vouwen.

Let op.

Standaard afspeelapparaat instellen

Ik weet zeker dat we het voor je op kunnen lossen, zolang de hardware niet kapot is. Ik heb bij mijn latop per ongeluk het geluid uitgeschakeld. Het is heel eenvoudig.

Heb ik geprobeerd maar helaas, zodat er na een herstart een nieuwe wordt genstalleerd. Heb jij in apparaat beheer het stuurprogramma van het geluid al eens verwijderd, ik krijg maar 1 afspeelapparaat te zien en dat zijn de geen geluid op laptop acer speakers.

Vaak zijn problemen met geluid namelijk nog prima te heb je verdient. Als het goed is moet het weer werken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws