Knappe acteurs top 10

Geplaatst op: 16.11.2020

Het mag duidelijk zijn: deze man is HOT. Harry Styles. Maar, we kunnen niet alle mannen mooi vinden, maar de meeste mannen zijn wel knap.

Idris Elba. Met zijn rol in Prince of Persia heeft hij al zijn vrouwelijke fans een enorm plezier gedaan door heel veel bloot en spieren te laten zien. Als de eerste acteur die gecast werd, was hij helaas ook de eerste die uit de serie geschreven werd. Chris Martin. Zo niet, wie moet er volgens jou ook tussen staan?

Robert Downey Jr. Jake Gyllenhaal. Hij wordt namelijk alleen maar sexier naarmate hij ouder wordt. Van Pirates of the Caribbean tot Twilight knappe acteurs top 10 de dansende mannen van Magic Mike, dit zijn onze favoriete movie acteurs.

Nikolaj Coster-Waldau!

Advertentie Bol.

Het laatste filmnieuws bekijk je natuurlijk op MovieScene!

Lifestyle 8 gouden verhuistips Gekke kassa verhalen De 5 meest irritante Facebook-gebruikers. Zo niet, wie moet er volgens jou ook tussen staan? WIN: Win het boek Alle remmen los! Bekijk hier de Top 10 meest sexy actrices. Tom Hiddleston.

  • Op dit moment is hij in de bioscopen te zien met Safehouse.
  • Je zou dus kunnen zeggen dat acteren Jake Gyllenhaal in het bloed zit.

John Legend. Douglas Booth? Doorzoek Girlscene. John Mayer. Jason Momoa.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Downey begon al met acteren op zijn vijfde in een film van zijn vader. Als de eerste acteur die gecast werd, was hij helaas ook de eerste die uit de serie geschreven werd.

Twitter feed.

Fantastische fi. Ryan Reynolds. Kellan Lutz! Chris Evans 9. Tom Hiddleston.

Michael Ealy

Vond je dit artikel interessant? Het was genoeg om op te vallen. De score is gebaseerd op vele gezichtsverhoudingen zoals de hoogte van het gezicht: de breedte van het gezicht, de buitenkant en de binnenkant van het oog: Het midden van de neus, enzovoort.

Nu, bijna 30 jaar later, is Johnny op jarige leeftijd nog altijd een idool voor velen.

  • Leonardo DiCaprio.
  • Helaas kreeg hij deze rol niet te pakken.
  • Bekijk hier de Top 10 meest sexy actrices.
  • Logan Lerman.

Zayn Malik. Maar niet alleen de inhoud van een serie is voor ons belangrijk, knappe acteurs top 10, want wie erin spelen is toch ook cht wel een dingetje. Met nog een lading films in de planning hoeven we niet bang standaardzinnen duits persoonlijke brief zijn dat we hem zullen missen en knappe acteurs top 10 zijn groeiende fanschare zal hij die Sexiest Man Alive nog wel eens binnenslepen.

Als Will Turner ontdekt hij het piratenleven Helaas kreeg hij deze rol niet te pakken! Alexander Skarsgard. Home Celebs. Vind hier de leukste acteurs uit Amerikaanse TV Series. Chris Evans. Ondertussen is Pitt niet meer van het scherm af te denken en heeft hij al heel wat gedenkwaardige types op zijn naam staan.

Dave Franco

Facebook fans. We kijken sommige films natuurlijk omdat ze ons raken en zo spannend of romantisch zijn, maar stiekem Hij vecht net zoals zijn vriendinnetje Hazel Grace Shailene Woodley tegen kanker.

Dwayne Johnson. Jonathan Rhys Meyers. Daniel Radcliffe. Met nog een lading films in de planning hoeven we niet bang te zijn dat we hem zullen missen en gezien zijn groeiende fanschare zal hij die Sexiest Man Alive nog wel eens binnenslepen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws