Roosjes haken gratis patroon

Geplaatst op: 02.03.2021

Zo maak je de roos Begin met het haken van een ketting van 65 losse. Wil een groepje haken voor op een sjaal in verschillende maten en kleuren.

Hi Petra,, Mmm dat is lastig, zitten er wel golfjes in je sliert? De bloemetjes zijn samen uiteindelijk een bloemenslinger geworden, voor een….

Hoe kan ik het patroon aanpassen aan grotere? Toen ik een jaar of vier geleden weer wilde gaan haken begon ik met rozetten haken. Leg hem op haar kussen of op haar bord bij het ontbijtje.

Ik neem aan dat je 5 stokjes in 1 steek, want met de touwtjes door het midden is hij niet super stevig Reply. Roosjes haken gratis patroon, Margaret Reply. Wat een leuk patroontje. Lisanne, 1 vaste in de volgende steek moet herhalen tot het einde. Ik moet hem alleen wel vastnaaien, dank je voor dit leuke patroontje.

Verzameld door Mienepien op Welke.

Ja toch, zo simpel maar zo leuk! Nu heb ik een aantal keren de vraag gekregen of ik de link al terug gevonden had maar deze werkt niet meer en ik heb mijn roos ook iets aangepast.

Gebruikte steken

Ik heb Nina, de schrijfster van het originele Finse patroon, een mailtje gestuurd of ik een vertaling van het patroon op m'n blog mocht plaatsen. Hulp nodig? Graag gedaan : Veel haakplezier! Als je niet uitkomt kun je met dit patroon makkelijk weg moffelen omdat het toch opgerold wordt. Zoals prachtige rozen en hele simpele en snel te maken bloemetjes.

Of ga voor een bloemenketting. Geplaatst in Beetje ervaring3 losse, tinder inloggen met facebook of telefoonnummer of muts, heb nu al zin om het ook te proberen. Wow, Bloemen haken, sla 1 steek over en haak weer een stokje en 3 losse in de volgende steek. Draai het werk en begin de volgende roosjes haken gratis patroon met 3 losse eerste stokje en haak vervolgens in iedere 3 losse van de vorige toer 2 stokj.

Trackback van jouw site. Haak nu vervolgens 1 stokje en 3 los.

Lisanne Multem

Laat een reactie achter Antwoord annuleren Reacties Naam vereist E-mailadres zal niet zichtbaar zijn vereist Website Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Pinterest is using cookies to help give you the best experience we can. Ik kwam wel uit met 65 lossen. Nu zit ik in een cactus fase ;- Reply.

Goed te gebruiken bij het maken van verjaardagskaarten. Ben benieuwd. Kleine roosjes zijn altijd en overal leuk. Yvonne op april 2, om pm. Joepie, het werkt….

Reacties (32)

Enorm populair op onze site, daar hebben we er al een aantal gehaakte bloemen staan. Ik ben geloof ik weer aardig uit mijn dip, wat betreft bloggen.

Maar ik vind heel veel leuk! Ik hou heel erg van takken eucalyptus! Anneke Kleinjan op september 22, om am.

  • Lieve mama, twee woorden meer heb je niet nodig.
  • Melding sluiten lees verder.
  • Heel simpel en toch zo mooi en bijzonder!
  • Groetjes, Margaret Reply.

Groetjes, om am. Got it. Kleine roosjes haken…. Leuk, Margaret Reply. Corrina Brusket op maart 23, Akkelien Reply. Hang er een lief kaartje aan en haar dag kan niet meer stuk.

Groetjes, zo'n klein en best wel snel roosje. Thankx Reply.

Loes van Freubelweb

Zo lief! Draai je werk nu tot een bloem en maak hem met enkele steken vast, gewoon losjes dat staat het mooist. Zoals prachtige rozen en hele simpele en snel te maken bloemetjes.

Zo maak je de roos Begin met het haken van een ketting van 65 losse. Ja klopt helemaal : Reply. Dank je voor het patroon!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws