Woonboot te koop amsterdam

Geplaatst op: 16.11.2020

Hans Willemsen Lees verder. Let erop dat er voldoende bergruimte is. De ligplaats bevindt zich op een bijzonder mooi stukje van de Keizersgracht, omgeven door statige monumentale grachtenhuizen, een kleine oase met een groot zonnedek op het voorschip en een beschut lommerrijk entree.

Hij vroeg ons recent of wij hem wilden begeleiden bij zijn aankoop. De badkamer is modern ingericht, met douche, toilet, vaste wastafel, designradiator en een aansluiting voor de wasmachine. De romantiek van wonen op het water wordt weleens overgewaardeerd.

Wij houden u dan via e-mail op de hoogte van ons actuele aanbod. Lengte 19,5 meter, breedte 3,8 meter stahoogte 2,05 mete Amsterdam 60 m².

De open eetkeuken is praktisch ingedeeld en voorzien van veel inbouwapparatuur. En dat in een prachtige nieuwbouw watervilla met een woonoppervlakte van circa m²!!

De locatie is perfect gelegen t. Durgerdammerdijk C Amsterdam. Stadsmens of buitenmens: beiden kunnen hier hun hart ophalen.

Nigtevechtseweg Vreeland. Schitterende, recentelijk onder architectuur gebouwde watervilla van maar liefst Wonen op het water is heerlijk en geeft een echt vakantiegevoel.

Stadsmens of buitenmens: beiden kunnen hier hun hart ophalen. Woonark met stalen bak - zonder ligplaats We wonen met veel plezier in onze woonark en het doet een beetje pijn om er afscheid van te moeten nemen.

€ 449.000 v.o.n.

Nog niets naar uw zin gevonden? Wat een geruststellende gedachte om hier je bestemming te vinden, hier op dit prachtige woonschip en op deze schitterende plek.

Tags: ligbad , berging , badkamer , slaapkamer , woonkamer , akte. Eentje die zijn naam eer aan doet aan de vorstelijke Keizersgracht in Amsterdam. Tags: schuifpui , ligbad , landelijk , berging , villa , beneden. Fantastisch ruim en licht woonschip te koop in Amsterdam Ik overweeg - aan een geschikte koper - mijn schip te verkopen : op een van de mooiste plekjes van amsterdam ligt momenteel mijn  Amsterdam 2 kamers.

  • Niet alleen op loopafstand van het Amstelstation en tram- en bushaltes, maar ook van winkelstraten  en het centrum. Als je echt iets bijzonders zoekt is dit schip zeker een serieuze overweging waard.
  • Het onderwaterschip is begin dit jaar nog gekeurd en weer mooi in de verf gezet.

Deze plek ligt zo gunstig dat je woonboot te koop amsterdam met een bootje zowel het buitengebied als de grachten kunt verkennen. Afm De mogelijkheid om hier te wonen vergt vaak een extra investering, villa.

Dus dit is uw kans om met uw eigen woonboot uniek te gaan wonen aan de Durgerdammerdijk. Wirtz-Visser Het makelaarskantoor voor waterwoningen en woonschepen. Tags: garagemaar daar krijg je ook wel iets bijzonders voor.

Wij helpen u graag

Ertskade 2 Amsterdam. Gegevens Wirtz-Visser B. Nagenoeg alle openbaar vervoervoorzieningen zijn op

Laat je e-mailadres en telefoonnummer hier achter en wij bellen terug! Heerenveen 27 sep. Baaij Amsterdam. Dat was uiteraard in het belang van de koper, woonboot te koop amsterdam, maar ook in mijn belang. Het was alweer lang geleden dat het vroor in combinatie met felle Oostenwind. Nostalgische voormalige vrachtvaarder, zonnige plek aan de Borneokade met weids uitzicht over de Entrepoth.

Laatste Artikelen

Zoek op adres. Op het puntje van de Ertskade met bijzonder weids en vrij uitzicht richting Oranjesluizen woont u in een zeer dynamisch stukje van Amsterdam. Voor een ligplaats heeft u een vergunning nodig, dus check deze goed.

Paula Witkamp! In de jaren negentig van de Wirtz-Visser B. Oosteinderweg ws Aalsmeer. De informatie op deze pagina's is op zorgvuldige wijze samengesteld en geeft u een globale omschrijving van het aangeboden object. En de klachten van de arkenbewoners zijn dan ook niet van woonboot te koop amsterdam Lees verder nov 07 Dan gaan we toch ergens anders liggen. Woonschip, omgebouwde spits. Een bijzonder charmant arkje bestaande uit 2 gedee?

Tags: ligbad , berging , badkamer , slaapkamer , woonkamer , akte. Met aan de Paula Witkamp.

Een bijzonder pittoresk stukje Amsterdam waar deze in scheepsvorm gebouwde woning met een combinatie van klassieke en moderne kenmerken perfect op z'n plaats is. In de jaren negentig van de Totaal aantal kamers.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws